Over mezelf

Welkom! Mijn naam is Sam Michielsen (°1985) en ik woon in Antwerpen. Na mijn middelbare studies Latijn en Grieks wilde ik me verder verdiepen in de wereld van vreemde talen. Omdat ik in het Frans wilde studeren, schreef ik me in aan het ISTI (Institut Supérieur pour Traducteurs et Interprètes) in Brussel, tegenwoordig als master verbonden aan de ULB, en werkte ik er in 2006 mijn opleiding Vertaler af, met als hoofdvakken Spaans en Italiaans en optievakken Japans, Engels en Duits. Vervolgens studeerde ik een jaar aan Nagoya University in Japan om mijn taalniveau op te krikken en behaalde ik aan de Universiteit Antwerpen mijn diploma van de Specifieke Lerarenopleiding.

Tussen 2009 en 2017 bouwde ik professionele ervaring op in uiteenlopende bedrijfssectoren, zowel in België als in het buitenland, waarbij het gebruik van vreemde talen een constante was. Deze brede praktische ervaring wend ik nu aan in mijn verschillende professionele vakgebieden. Neem een kijkje op mijn website om te ontdekken wat ik te bieden heb.